Akcia! DTF Kodak fólia A3 25ks Zobraziť väčšie

DTF Kodak fólia A3 25ks

280490

Nové

Fólia značky Kodak vo formáte A3 na potlač DTF

Viac detailov

Na sklade

38,00 € S DPH

(31,67 € bez DPH)

-12,00 €

Pred 50,00 €

Detaily

Fólia značky Kodak na potlač formou DTF. Vhodný do všetkých DTF tlačiarní. Potlačiteľná je jedna strana fólie.

Počet kusov v balení: 25ks


Postup tlače a potlače:

  1. Na tlač je potrebné využiť špeciálny RIP program. Motív je potrebné vytlačiť zrkadlovo. Pri nastavení je potrebné zvoliť aby tlačiareň tlačila najprv farebnú vrstvu ako spodnú a na ňu bielu vrstvu atramentu.
  2. Po vytlačení motívu sa na mokrú vrstvu atramentu aplikuje prášok DTF, ktorý sa následne rozpustí v tepelnej peci (prípadne v tepelnom lise). Parametre topenia závisia od použitej peci/lisu. Pri piecke výrobca odporúča teplotu 110-130°C a čas zvyčajne 2-3minúty. V prípade že by ste motív nechali v piecke príliš dlho, spáli sa (zožltne) a motív už nie je možné nažehliť na textil, keďže sa na textile neudrží. Preto pozorne sledujte čas, prípadne priamo motív. Po rozpustení prášku by mal byť povrch biely a lesklý (môže byť jemne textúrovaný).
    Pri použití tepelného lisu položte motív do lisu, následne ho privrite, no nezatvárajte úplne! Medzi motívom a vrchnou stranou lisu by mala byť vzdialenosť 4-7mm.
    Teplota pri tejto variante je 140-150°C a čas zvyčajne 3-5minúty (parametre sa môžu trochu líšiť v závislosti od použitého stroja.
  3. Pri aplikácii na textil je potrebné najprv textil zbaviť nečistôt a vlhkosti. Po vyčistení trička ho vložte do lisu a zažehlite 5 sekúnd pri teplote 165°C.
  4. Následne umiestnite motív na tričko a zažehlite ho 20 sekúnd pri teplote 165°C.
  5. Tričko s motívom nechajte úplne vychladnúť. Fóliu je možné strhnúť až po jej úplnom vychladnutí! Inak by sa motív nemusel dobre na tričku udržať!
  6. Po strhnutí fólie opäť vložte tričko do lisu, prikryte motív papierom na pečenie alebo teflónom a zažehlite 20 sekúnd pri teplote 165°C. Tričko je hotové.

V prípade ďalších dotazov ohľadom potlače nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo mailom.